Gå eller cykle?

Det er godt for dit barns sundhed at cykle eller gå i skole. Det gør også færdslen omkring skolen lettere, når færre børn hentes eller bringes i bil.
Samtidigt er det vigtigt, at dit barn kan komme trygt og sikkert i skole. Derfor har vi lavet kort over de sikre skoleveje i vores område.

Du kan se kortet nedenunder, hvor du også ved at klikke på billedet kan downloade kortet som pdf-fil. Når dit barn går eller cykler til skole, gør øvelse mester, og det er en god ide, at du øver skolevejen sammen med dit barn.

7Viby Skole - sikre skoleveje

Afsætning og aflevering

Afsætning og aflevering af børn ved området på og omkring skolens P-pladser ved Fredensvej kan til tider være en stor trafikal udfordring for skolen, personale og ikke mindst børnene.

Derfor vil vi gerne gøre det klart og tydeligt:

Adgang med bil til Skolens P-pladser ved Fredensvej er kun forbeholdt skolens personale, samt elevkørsel med taxa

Sådan hjælper du:

For afsætning og parkering henviser vi dig til at benytte følgende P-pladser, som er skraveret med grønt på kortet:

  1. P-pladsen ved kirken, med ind- og udkørsel fra Bjørnbaksvej, velegnet til hurtig afsætning.
  2. Østre P-pladsen ved Viby Torv, med to ind og udkørsler fra Grundtvigsvej

Når du parkerer og følger dit barn i SFO eller i skole, anbefaler vi dig at bruge parkering 2. På de områder, der er skraveret med rødt, henstiller vi, at du ikke parkerer eller sætter børn af. De sort hvide prikkede områder er trafiksikker skolevej med skolepatrulje fra 07:45-08:00.

Kort over steder, du kan sætte børnene af - Viby Skole

Skolepatrulje

Vores skolepatrulje hjælper børnene med at krydse vejen. Skolepatruljen består af skolens elever fra udskolingen, som arbejder frivilligt med at hjælpe de andre børn sikkert over vejen. Husk at vise skolepatruljerne respekt og anerkendelse. De udfører en vigtig opgave.